PUZZEL MIJ – AUDIOVISUELE TOUR
Met je telefoon in je handen en je koptelefoon op je hoofd, zweef je doorheen een beklijvend verhaal. Over Tijs en Fleur. Over sterren en monsters. Over liefde en wonden en pleisters en zalf. En over recht blijven staan in een kromgetrokken wereld. De Okelaar van vormt een perfect decor voor een kwetsbare vertelling van beelden, woorden en muziek.

OP WANDEL DOOR HET BOEK
Puzzel Mij is een verhaal van Ine Verhaert met muziek van Sebastiaan Simoens en beelden van Jasper De Ridder. Wat ontstond als theatervoorstelling werd een boek waaraan vele plannen hingen. Corona deed de focus verschuiven en zo maakte Collectief Ablatief er een audiovisuele beleving van. Met koptelefoon en smartphone wandel je door de beelden van Jasper en de prachtige natuur én architectuur van De Okelaar.

PRAKTISCH
Neem je eigen smartphone en koptelefoon mee. Heb je dat niet? Stuur een mailtje naar info@collectiefablatief.be en we regelen dat.
Kies in onze webwinkel je perfecte tijdstip en reserveer je plek. Een ticket mét boek is een optie, huisgemaakt Okelaars gebak én een drankje zijn sowieso inbegrepen. Ter plaatse een ticket kopen kan, maar de voorverkoop heeft voorrang.
Extra info en tickets vind je hier: https://collectiefablatief.be/webwinkel.html

We kijken er erg naar uit en zijn blij dat we in deze gesloten tijden iets veiligs én verbindend kunnen brengen en dat we ons werk op deze bijzondere plek mogen brengen.
Graag tot in Wolvertem (Brussel)!!

je Collectief Ablatief