We zijn verheugd Rahul Bharti terug te verwelkomen in de Okelaar, dit keer voor een 5-daagse cursus in Ancient Healing & Tibetaanse Singing Bowls. Een prachtige workshop voor iedereen met interesse in oude healing technieken en soundhealing. Vaardigheden die toepasbaar zijn zowel op jezelf als bij de begeleiding en ondersteuning van anderen.

Ancient Healing
De ancient healing technieken, aangeleerd door Rahul, staan ook wel bekend als de grootouder van de Reiki. Via onze handen kunnen we aanvoelen wat de ander doormaakt. Het kan onszelf of de ander helpen om de mannelijke en vrouwelijke energie in balans te brengen, liefde en vertrouwen te geven en/of zware energie weg te nemen.

Tibetaanse klankschalen
“Waar woorden tekort schieten, kunnen klankschalen een antwoord bieden”

Zo krachtig zijn klankschalen! Je leert over de geschiedenis van de Tibetaanse klankschalen, hoe ze werken en wat ze voor iemand kunnen doen. Je leert over de reiniging van klankschalen en tenslotte kan je op het einde van de cursus 3 krachtige sequenties spelen afkomstig van de Sjamanen uit Sri Lanka.

Ancient Healing en Tibetaanse klankschalen zijn een geweldige combinatie om zelf verdere stappen te zetten en anderen te begrijpen en beter te kunnen ondersteunen.
Het werken met klankschalen is een enorme toegevoegde waarde voor hulpverleners, therapeuten en coaches. Maar ook voor wie niet in de zorg werkzaam is kan de kracht van klankschalen helend werken.

Wie is Rahul Bharti
Rahul Bharti is de oprichter en docent van The Healing Hands Centre, in Kathmandu, Nepal.

Hij werd geboren in Goa, India en werd reeds op heel jonge leeftijd gedreven door zijn wens om anderen te helpen. Hij begon zijn carrière als therapeut al erg jong door het leren van oude massagetechnieken in Chiang Mai, Thailand. Zijn gave werd gezien door zijn vader, die hem de kans gaf zijn opleiding al op heel jonge leeftijd als healer verder te zetten bij sjamanen en spirituele leraren in verschillende delen van de wereld. Zo leefde hij bij de gypsies in Sri Lanka en in gemeenschappen in Australië, India en Thailand. Hij ontwikkelde zich als een warm, sensitief en charismatisch therapeut en staat nu al meer dan 30 jaar in het vak.

Zijn energie en liefdevolle manier van in het leven staan is een bron van inspiratie. Rahul leeft voor wat hij heeft geleerd. Het is zijn missie om zijn kennis en ervaring te delen met anderen. Hij maakt gebruik van technieken als de oude yoga stretches, sound healing, en energetisch werk, en is daarnaast ook relatieconsulent en traditioneel verloskundige. Sinds jaren geeft hij les aan studenten van over de hele wereld.

Cursus Ancient Healing & Singing Bowls van 1 tot en met 5 maart
De cursus bestaat uit een combinatie van theorie en praktijk. De theorie is de noodzakelijke basis, het praktische deel wordt uiteindelijk jouw ervaring. Tijdens de cursus leer je verschillende technieken om voor jezelf te gebruiken, en er worden tools aangereikt die je op anderen kan toepassen. Elke student wordt benaderd op een manier die voor hem/haar het beste werkt.

Energy healing & Sound healing:
De energetische healings-oefeningen zijn eerst gericht op self-healing door je mannelijke en vrouwelijke energie in balans te brengen, te aarden. Wat we zelf kunnen, kunnen we ook voor anderen doen ter ondersteuning in hun genezingsproces. De specifieke technieken komen uit de ancient healing, de voorouder van de Reiki. Klankschalen zijn een krachtig hulpmiddel om met het energetische systeem te werken en het is ook een van de meest ontspannen behandelvormen.

Voor wie is de cursus

  • Voor iedereen met interesse in sound-healing en de werking van klankschalen; geen voorkennis nodig
  • Deze cursus is een perfect vervolg voor wie reeds eerdere cursussen of workshops bij Rahul volgde
  • Voor therapeuten en hulpverleners die de technieken van ancient healing en soundhealing graag toepassen op hun cliënten
  • Voor wie zelf niet actief met cliënten werkt of van plan is te werken, maar zin heeft om enkele dagen in het helende klankbad van de Tibettaanse singing bowls te vertoeven
  • Voor wie graag werkt aan eigen groei en zelfbewustzijn onder de deskundige en charismatische begeleiding Rahul.

Er is ook steeds ruimte om eigen vragen in te brengen, Rahul maakt hier graag tijd voor.
Voertaal is (eenvoudig) Engels.

Praktisch
De cursus start op 1 maart tot en met 5 maart, telkens van 9u30 tot 17u, in zaal Subtilia van co-housing De Okelaar.

De Okelaar
Oppemstraat 8
1861 Wolvertem

Deelnameprijs voor 5 dagen cursus is 680€, inclusief een eenvoudige plantaardige lunch (glutenvrij mogelijk op aanvraag).

De cursus gaat enkel overdag door. Er kunnen tegen een democratische meerprijs wel een aantal eenvoudige slaapplaatsen voorzien worden in co-housing de Okelaar. Geef gerust aan en wij helpen waar mogelijk.

Contact & meer info
cursus@okelaar.be