Wij zijn héél blij en trots Rahul Bharti binnenkort te mogen ontvangen in de Okelaar. Na 2 jaar start Rahul Bharti terug met zijn teaching in Europa.

Naast de succesvolle Open House dag, die plaats vond op 18 september, wordt een 5-daagse workshop georganiseerd van 1 tot en met 5 november 2022.

Wie is Rahul Bharti
Rahul Bharti is de oprichter en docent van The Healing Hands Centre, in Kathmandu, Nepal.

Hij werd geboren in Goa, India en werd reeds op heel jonge leeftijd gedreven door zijn wens om anderen te helpen. Hij begon zijn carrière als therapeut al erg jong door het leren van oude massagetechnieken in Chiang Mai, Thailand. Zijn gave werd gezien door zijn vader, die hem de kans gaf zijn opleiding al op heel jonge leeftijd als healer verder te zetten bij sjamanen en spirituele leraren in verschillende delen van de wereld. Zo leefde hij bij de gypsies in Sri Lanka en in gemeenschappen in Australië, India en Thailand. Hij ontwikkelde zich als een warm, sensitief en charismatisch therapeut en staat nu al meer dan 30 jaar in het vak.

Zijn energie en liefdevolle manier van in het leven staan is een bron van inspiratie. Rahul leeft voor wat hij heeft geleerd. Het is zijn missie om zijn kennis en ervaring te delen met anderen. Hij maakt gebruik van technieken als de oude yoga stretches, sound healing, en energetisch werk, en is daarnaast ook relatieconsulent en traditioneel verloskundige. Sinds jaren geeft hij les aan studenten van over de hele wereld.

Cursus Healing & Energetic work van 1 tot en met 5 november 2022
De cursus bestaat uit een combinatie van theorie en praktijk. De theorie is de noodzakelijke basis, het praktische deel wordt uiteindelijk jouw ervaring. Tijdens de cursus leer je verschillende technieken om voor jezelf te gebruiken, en er worden tools aangereikt die je op anderen kan toepassen. Elke student wordt benaderd op een manier die voor hem/haar het beste werkt.

Energetisch systeem:
In dit theoretische deel leer je over de anatomie van het energetisch lichaam. Je leert over de ziel, de 7 lagen, mannelijke en vrouwelijke energie, de 7 chakra’s en de fysieke en psychologische problemen die verband houden met het energetisch systeem.

Detox-programma:
Via een specifiek programma werk je aan je fysieke, psychologische en energetisch systeem en het verhogen van je immuniteit. Een krachtige re-set die goed is voor iedereen. Na je eigen ervaring wil je het misschien wel aan je familie, vrienden, of cliënten doorgeven.

Ancient yoga stretches & meditatie:
Het beoefenen van ancient yoga stretches zorgt voor een perfecte balans tussen flexibiliteit en versterking van je spieren. Het helpt veel lichamelijke aandoeningen te voorkomen, verbeteren of zelfs weg te nemen. Met de hulp van meditatieve oefeningen brengen we de geest tot rust en werken we aan het energetisch systeem.

Energy healing & Sound healing:
De energetische healings-oefeningen zijn eerst gericht op self-healing door je mannelijke en vrouwelijke energie in balans te brengen, te aarden. Wat we zelf kunnen, kunnen we ook voor anderen doen ter ondersteuning in hun genezingsproces. De specifieke technieken komen uit de ancient healing, de voorouder van de Reiki. Klankschalen zijn een krachtig hulpmiddel om met het energetische systeem te werken en het is ook een van de meest ontspannen behandelvormen.

Voor wie is de cursus:
Voor iedereen die meer wil leren over healing en energy work, voor beginners en gevorderden.
Zowel voor therapeuten, healers als voor mensen die aan hun eigen groei en healing willen werken.
Je kan ook je eigen vragen inbrengen, Rahul maakt hier graag ruimte voor.
Voertaal is (eenvoudig) Engels.

Praktisch
De cursus start op 1 november tot en met 5 november, telkens van 9u tot 17u, in zaal Subtilia van co-housing De Okelaar.

De Okelaar
Oppemstraat 8
1861 Wolvertem

Deelnameprijs voor 5 dagen cursus is 525€, indien je graag mee geniet van een lunch wordt er een biologisch vegetarische lunch aangeboden voor 15€ per persoon. (Dit is volledig vrijblijvend, je kan ook je eigen lunch meenemen.)

De cursus gaat enkel overdag door. Indien er toch noden zijn om in de Okelaar te blijven overnachten kunnen deze aangegeven worden en zoeken we samen naar een oplossing.