Omschrijving

We zijn op zoek naar een nieuwe bewoner voor één van onze gastenkamers. Zin om te proeven van het cohousen en je actief in te zetten in onze gemeenschap? Heb je een plekje nodig voor een paar maanden of een jaar en is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Dan hebben we wat in de aanbieding!

Kamer van 15 m² met mezzanine en badkamer
Gebruik van gemeenschappelijke keuken
€ 440 per maand, alle nutsvoorzieningen inbegrepen

Cohousing

De Okelaar is een cohousing met 24 woningen, een gemeenschapscentrum, een tuin en een werkplaats met gedeeld werkmateriaal. Onze groep is heel verscheiden, met bewoners van alle leeftijden, van kinderen tot tachtigers. We kiezen er bewust voor om samen te leven en samen te werken voor de groep, de cohousing en elk individu. Beslissingen nemen we in groep en proberen daarbij naar iedereen zo goed mogelijk te luisteren om tot gedragen beslissingen te komen. De verbouwingen werden ecologisch uitgevoerd, en we passen een ecologische levensstijl zelf ook zoveel mogelijk toe in onze dagelijkse gewoonten. Qua activiteiten is er geregeld de mogelijkheid om samen te eten, er is een maandelijkse werkdag, veel vergaderingen, en gezellig binnenwandelen bij andere bewoners. Wanneer het lukt, organiseren we ook eens een activiteit voor de buurt.

Meer informatie over de Okelaar kan je vinden op deze website via het menu bovenaan of op onze Facebook-pagina. Er is ook een film die een mooi beeld geeft van de cohousing en zijn bewoners.

Contact

  • E-mail: okelaar@gmail.com
  • Telefoon: +32 486 15 99 78