Donderdag 25 juni gaf Christine een kookworkshop rond olie en azijn. Voor haar een test om te zien wat je allemaal in onze beperkte keuken kan doen. Voor de deelnemers een interessante en lekkere avond.

  • We konden elke olie- en azijnsoort eens ‘zuiver’ proeven (al was de azijn enkel voor de durvers en volstond voor de anderen de geur)
  • Daarna konden we beginnen combineren en experimenteren voor vinaigrettes, marinades, dressings en zelfs een veganaise. Het ene experiment was al beter gelukt dan het andere.
  • En de winnaar van de avond was de ‘avocado-yoghurtdressing’!

Een avond die zeker voor herhaling vatbaar is! Er werden al allerlei thema’s voor een vervolg gesuggereerd: veggie broodbeleg, aromatische oliën, suikervervangers …

Christine heeft alvast volgende maandagen vastgelegd in het najaar van 2015.
Start om 19:30, thema’s zijn nog in onderhandeling, meer details zullen volgen in de agenda.

Heb je interesse? Meld je dan al aan via okelaar[at]gmail.com