Na een aantal eerdere succesvolle workshops het voorbije jaar komt Rahul Bharti op 1 juli opnieuw naar de Okelaar. Hij komt een vijfdaagse cursus geven rond de fundamenten van Ancient Healing.

We leven in een wereld waarin we voortdurend uitgedaagd worden om steeds meer te doen in steeds minder tijd. We willen allemaal succesvol zijn, maar vaak gaat dit ten koste van onze gezondheid en welzijn. Deze cursus is speciaal ontworpen voor mensen die willen leren hoe ze hun eigen energie (nog beter) kunnen beheren en hun welzijn kunnen verbeteren; zowel bij zichzelf als bij de ander.

Tijdens deze cursus leer je verschillende meditatietechnieken en ademhalingsoefeningen om voor jezelf te gebruiken en krijg je tools aangereikt die je op anderen kunt toepassen. De oefeningen zijn voor iedereen toegankelijk, en toepasbaar volgens individuele noden. Meditatieve oefeningen zullen je helpen om je geest tot rust te brengen en te werken aan het in balans brengen van je energetisch systeem.

Door middel van specifieke technieken uit de ancient healing leer je hoe je je mannelijke en vrouwelijke energie in balans kan brengen en hoe je jezelf kan aarden. Dit is een vaardigheid die je ook kan gebruiken om anderen te ondersteunen in hun genezings- of groeiproces. Je krijgt de kans om je energetisch systeem beter te begrijpen en te leren hoe je het in balans kan brengen. Rahul brengt zijn visie en kennis over met betrekking tot de anatomie van het energetische lichaam en de fysieke en mentale problemen die hiermee kunnen samen hangen.

De lessen bestaan uit een combinatie van theorie en praktijk. De theorie is de noodzakelijke basis, maar het praktische deel is uiteindelijk jouw ervaring. Elke student wordt benaderd op een manier die voor hem/haar het beste werkt.

Voor wie is de cursus

  • Voor iedereen die meer wil leren over ancient healing en energy work, voor beginners en gevorderden.
  • Voor mensen die aan hun eigen groei en heling willen werken, maar ook voor therapeuten en hulpverleners die bezig zijn met de zorg voor anderen.
  • Voor mensen die benieuwd zijn naar de lessen en kennisoverdracht van Rahul Bharti, die door zijn unieke levensweg een bron van inspiratie vormt (zie verder onder “Wie is Rahul Bharti”).

Je kan ook je eigen vragen inbrengen, Rahul maakt hier graag ruimte voor.

Voertaal is (eenvoudig) Engels.

Praktisch
De cursus start op 1 juli tot en met 5 juli 2024, telkens van 9u30 tot 17u, in zaal Subtilia van cohousing De Okelaar.

De Okelaar
Oppemstraat 8
1861 Wolvertem
België

Deelnameprijs voor 5 dagen cursus is 680€, inclusief een plantaardige lunch (glutenvrij mogelijk op aanvraag).

De cursus gaat enkel overdag door. Indien er vraag is om in de Okelaar te blijven overnachten kan dit aangegeven worden en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Contact & meer info
cursus@okelaar.be
Oppemstraat 8
1861 Wolvertem
België

Wie is Rahul Bharti
Rahul Bharti is de oprichter en docent van The Healing Hands Centre, in Kathmandu, Nepal.

Hij werd geboren in Goa, India en werd reeds op heel jonge leeftijd gedreven door zijn wens om anderen te helpen. Hij begon zijn carrière als therapeut al erg jong door het leren van oude massagetechnieken in Chiang Mai, Thailand. Zijn gave werd gezien door zijn vader, die hem de kans gaf zijn opleiding al op heel jonge leeftijd als healer verder te zetten bij sjamanen en spirituele leraren in verschillende delen van de wereld. Zo leefde hij bij de gipsy’s in Sri Lanka en in gemeenschappen in Australië, India en Thailand. Hij ontwikkelde zich als een warm, sensitief en charismatisch therapeut en staat nu al meer dan 30 jaar in het vak.

Zijn energie en liefdevolle manier van in het leven staan is een bron van inspiratie. Rahul leeft voor wat hij heeft geleerd. Het is zijn missie om zijn kennis en ervaring te delen met anderen. Hij maakt gebruik van technieken als de oude yoga stretches, sound healing, en energetisch werk, en is daarnaast ook relatieconsulent en traditioneel verloskundige. Sinds jaren geeft hij les aan studenten van over de hele wereld.

Meer info over Rahul Bharti kan je vinden op zijn Facebook-pagina.