Zaalverhuur

  • Feestzaal en polyvalente zaal

  • Professionele keuken

  • Speelruimte voor kinderen

  • Toegankelijk voor mindervaliden

  • Geschikt voor allerlei activiteiten

Download het reservatieformulier hier en stuur het naar christine.leyns@okelaar.be

De Okelaar, een cohousing met gemeenschapscentrum, heeft faciliteiten voor grote en kleine organisaties. We stellen ons open voor kunstenaars, verenigingen, professionele teams, zelfinitiatieven, privéfeesten en meer. We stimuleren graag samenwerkingen en nieuwe initiatieven.

We beschikken over twee zalen. Feestzaal “De Stoof” (76 m²) met bijhorende speelruimte (12 m²) en aanpalende professionele keuken (20 m²), heeft een capaciteit van maximaal 50 personen. Onze polyvalente zaal met parketvloer is geschikt voor activiteiten zoals dansen, yoga, vergaderingen, voordrachten, optreden en meer. Een sanitair blok, toegankelijk voor andersvaliden, is centraal gelegen.

De Okelaar heeft een uitgebreid aanbod van fairtrade en biologische dranken (bier, wijn, frisdrank en fruitsappen). We streven voor voedsel en drank naar duurzaam, lokaal, ecologisch, fairtrade, biologisch, vegetarisch en afvalarm en werken zoveel mogelijk samen met CSA zelfoogstboerderij De Klepper.

Meer info, met ook de prijzen, kan je vinden in de brochure die je hieronder kan downloaden. Reserveren kan door het ingevulde reservatieformulier op te sturen naar christine.leyns@okelaar.be.

Onze brochure is tijdelijk onbeschikbaar terwijl we werken aan een nieuwe, duidelijkere versie.

Meer info in onze brochure

Onze brochure is tijdelijk onbeschikbaar terwijl
we werken aan een nieuwe, duidelijkere versie.

Vul het reservatieformulier in