Zaalverhuur

  • Feestzaal en polyvalente zaal

  • Professionele keuken

  • Speelruimte voor kinderen

  • Toegankelijk voor mindervaliden

  • Geschikt voor allerlei activiteiten

Vul het reservatieformulier hier in.

De Okelaar, een cohousing met gemeenschapscentrum, heeft faciliteiten voor grote en kleine organisaties. We stellen ons open voor kunstenaars, verenigingen, professionele teams, zelfinitiatieven, privéfeesten en meer. We stimuleren graag samenwerkingen en nieuwe initiatieven.

We beschikken over twee zalen. Feest- en eetzaal “De Stoof” (76 m²) met aanpalend een professionele keuken (20 m²) en een bijhorende speelruimte (12 m²), heeft een capaciteit van maximaal 50 personen. Onze polyvalente zaal (70 m²) met parketvloer is geschikt voor activiteiten zoals dans, yoga, vergaderingen, voordrachten, optredens en meer.

De Okelaar heeft een uitgebreid aanbod van dranken (bier, wijn, water, frisdranken en fruitsappen). We streven voor voedsel en drank naar duurzaam, lokaal, ecologisch, fairtrade, biologisch, vegetarisch en afvalarm en werken zoveel mogelijk samen met CSA zelfoogstboerderij De Klepper.

Meer info, met ook de prijzen, kan je vinden in de brochure die je hieronder kan downloaden. Reserveren kan door het reservatieformulier in te vullen.

Meer info in onze brochure
Vul het reservatieformulier in